Новембарски дани 2011

 

Крајем новембра  у нашој школи одржани су још једни Новембарски дани Соње Жарковић.

Током тих недељу дана, на разним трибинама, радионицама, јавним часовима, семинарима и предавањима (За ТОлеранцију и НЕнасиље, Стара школа у новом руху, Нега младалачке коже, Гимназија по мојој мери, Повезаност насиља у друштву и злостављања животиња, Мотивација и постигнућа ученика у светлу реформе гимназија, Креирање интернет курсева намењених перманентном учењу на даљину, Управљање односима са јавношћу у кризним ситуацијама, Акција добровољног давања крви), разговарало се,  размишљало, закључивало, смејало и уживало у духу који је препознатљив – у духу наше школе.

Организована  је и акција добровољног давања крви кao и семинар за директоре основних и средњих школа Звездаре у сарадњи са Општином Звездара уз подршку УНИЦЕФ-а. Посетили су нас многи драги гости, почастили смо се колачићима после приредбе...

И ове Соњине дане памтићемо  као успешне. Не само зато што су били испуњени догађајима и пријатељима, већ, и пре свега, зато што нас подсећају на курс којим пловимо и враћају нас на њега када нас понесу погрешни ветрови . То је снага Соњиног и нашег духа, и снага генерација које изнова долазе.

Чекамо вас догодине!