Спортска страна
Наша школа позната је по многобројним ученицима - спортистима, који сваке године донесу са разних такмичења прегршт медаља и пехара. На овој страни биће представљени наши спортисти и њихови успеси...

Фудбалерке

Први пут у историји школе,  2005. године , састављен је школски женски фудбалски тим, који је исте те године имао пуно успеха на такмичењима у оквиру Спортиш првенства.

Како је уопште настао? Једног дана ученица наше школе, Марија Крунић, (тада ученица I-3), упитала је професора физичког зашто школа нема женски фудбалски састав и предложила је да се исти направи...
Професор се без коментара само насмеšио а затим и рекао: "Добро, ако имаш екипу, ти направи списак и организоваћемо нешто."

Наше младе фудбалерке освојиле су прво место на oпштинском  а затим и прво место на градском такмичењу.

Следеће године наставиле су с успесима али овог пута освојено је друго место у Граду.
Биле су за нијансу слабије од Земунске гимназије у којој све играчице тренирају фудбал... Прошле године, нажалост, није било успеха, због повреда и неспремности играчица... Али зато, ове године наше фудбалерке прошле су општинско такмичење и вредно тренирају и спремају се за наставак првенства које ће се одржати 9.марта.
На фотографијама  видите тимове 2006 (I место) и 2007 (II место) и тренера, професора физичког васпитања, Вучак Дражена.

(Текст: М.Крунић)