Вести
Нови школски сајт

Нови вебсајт наше школе, још увек у експерименталој фази, али са свежим вестима, налази се на http://glavna.vigimnazija.edu.rs/

 

 
ОНЛАЈН НЕДЕЉА 26-30 март 2012.

onlajn nedelja

Онлајн недеља је кампања ширења писмености у области информационо-комуникационих технологија у којој учествује преко 50 земаља из Европе већ и из Азије и Африке и преко 25.000 организација. Обележава се од 26. до 30. марта.

Овогодишњи циљ кампање је омогућити да се 200.000 Европљана који никада раније нису користили рачунар и Интернет упознају са овим технологијама и почну да их користе. Земље се такмиче у достизању што већег броја учесника кампање, уједно стремећи ка истом заједничком циљу, а то је да се што више људи који су још увек дигитално неписмени укључи у информационо друштво.

У Србији је национални координатор ове кампање ИАН Међународна мрежа помоћи која кроз свој ИАН Телецентар више од 10 година ради на промоцији и подизању нивоа дигиталне писмености у нашој земљи. У току ове недеље ИАН отвара врата својих учионица и пружа подршку за све који желе да се по први пут упознају са рачунаром и Интернетом.

Read more...
 
Новембарски дани Соње Жарковић

Соња Жарковић била је педагог Шесте београдске гимназије. Својим радом и својим духом, иновативношћу, храброшћу, једноставношћу и свежином својих идеја инспирисала је и ђаке и наставнике с којима је радила. Из живота је отишла прерано, али су за њом остале успомене и дух који и данас чувамо с поносом и љубављу.

Од 21. до 25. 11, у нашој школи одржаће се још једни Новембарски дани Соње Жарковић. Позивамо вас да тих дана будете с нама.

Ученици и наставници Шесте београдске гимназије

 

Погледајте Програм "Новембарских дана Соње Жарковић":

Read more...
 
Постављен вд директора

2.11.2011. новопостављени вд директора Раде Зејак представио се колективу на наставничком већу.

наставничко веће

 

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 14